1 ... 24 25 26 27 28
Duke
Duke MegaDork
10/13/17 2:29 p.m.

Looks like we may be having a  minor tendency to double-post new threads?  There have been at least 2 this afternoon, one made by a staff member.

<resists temptation to make another post just like this one>

Stampie
Stampie SuperDork
10/15/17 7:47 a.m.

I went to put a video in my build thread but there's no YouTube option now. I can't paste the embedded code because of the Ctrl issue.

EastCoastMojo
EastCoastMojo Mod Squad
10/15/17 8:24 a.m.

Next to the picture icon there is a newspaper looking button with a plus on it. Says media embed when I click on it. Did you try that one Stamps? Looks like it may have replaced the you tube button.

 

Stampie
Stampie SuperDork
10/15/17 8:45 a.m.

In reply to EastCoastMojo :

Ok so maybe it was my old shinny not understanding how. Tya that worked. 

EastCoastMojo
EastCoastMojo Mod Squad
10/24/17 4:14 p.m.

Ok, so a new issie has cropped up for me on the forum. Samsung galaxy s7 running stock samsung crappy browser.

The spellcheck does appear to identify misspelled words, as I get the red squiggly line. However, if I select a suggested word from the line above my keyboard it will sometimes just insert that instead of replacing the misspelled word. However, this is not consistent as many times it works correctly. I have even gone back and re-typed the same misspelling to try to recreate the issue to no avail. Not sure if crappy browser issue or maybe crappy stock keyboard issue. 

Recently I had typed I'be when I meant I've, clicked the word, then clicked the suggested "I've" from above the keyboard area, and it inserted it in the middle of the misspelled word like this: I'bI'vee.  Weird. 

Edit: this seems to happen once I have posted and go back in to edit my post. If I am writing the post from scratch it does not occur. 

Javelin
Javelin MegaDork
11/7/17 1:33 p.m.

It's worse than ever on a phone. I have basically stopped coming to the GRM board altogether now. I can load and read every other site on the internet lightning-fast, but your new board completely freezes. Chrome app, Samsung Galaxy S7, fully updated.

Ed Higginbotham
Ed Higginbotham Associate Editor
11/7/17 2:05 p.m.

In reply to Javelin :

The whole site freezes? Is it the editor?

4cylndrfury
4cylndrfury MegaDork
11/7/17 3:26 p.m.

Galaxy S8, chrome, all updates, no issues

Stampie
Stampie UltraDork
11/7/17 3:29 p.m.

I'd like to see little things cleaned up. Like the copy and paste issue. Android, Chrome browser. I'm instructed to Ctrl C on a virtual keyboard. Also maybe simplify the picture posting thing. Like have a place to put the picture URL but then an advance button for all that extra stuff I never use. That said I still love you guys. 

4cylndrfury
4cylndrfury MegaDork
11/7/17 3:55 p.m.

I just noticed the Leaderboard button. You have just received all the thanks!

RedGT
RedGT Dork
11/12/17 6:37 a.m.

I just had a full screen pop-up take-over-the-phone "you won a gift card" ad, FYI. seems to be directly related to grm.

FooBag
FooBag Reader
11/12/17 7:23 a.m.

As of the last two days, I've been getting full screen video ads popping up from GRM on my phone. They seem to "pop" as I scroll about halfway down a given page.

Dr. Hess
Dr. Hess MegaDork
11/12/17 7:44 a.m.

Spelll cheeeck is not working again.  Firefox, or is that Firefoxered?

RedGT
RedGT Dork
11/13/17 10:10 p.m.

Yeah okay I am done for a while. I dont use an adblocker here but the full page mobile takeover ads are unacceptable. Figure it out and fix, please.

Ed Higginbotham
Ed Higginbotham Associate Editor
11/14/17 8:19 a.m.

In reply to RedGT :

Sorry about that. We're working on tracking down those redirects now. More information.

Stampie
Stampie UltraDork
11/14/17 8:48 a.m.

The reason they're so hard to track is they've gotten smarter. Instead of redirecting every time the ad loads they'll redirect like one out of 100 or some random number. Makes it harder to figure out who's doing it. They get smarter all the time. 

Ian F
Ian F MegaDork
11/14/17 9:41 a.m.

My main complaint now is an inability to post photos.  At least not in an intuitive way that is easy for my sieve brain to remember.

Used to be I could get the address link from Flikr, past it directly into the field, and I'd see the photo.  Now nothing I do seems to work.  The button above has never worked and the new version is more complicated than it should be.  I'm not sure who thought adding all of those options was a good idea.  Border? HSpace? VSpace? And the "preview" window is a bunch of text that appears to be in French or Spanish or Italian? Latin? Is this supposed to be instructions?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Maecenas feugiat consequat diam. Maecenas metus. Vivamus diam purus, cursus a, commodo non, facilisis vitae, nulla. Aenean dictum lacinia tortor. Nunc iaculis, nibh non iaculis aliquam, orci felis euismod neque, sed ornare massa mauris sed velit. Nulla pretium mi et risus. Fusce mi pede, tempor id, cursus ac, ullamcorper nec, enim. Sed tortor. Curabitur molestie. Duis velit augue, condimentum at, ultrices a, luctus ut, orci. Donec pellentesque egestas eros. Integer cursus, augue in cursus faucibus, eros pede bibendum sem, in tempus tellus justo quis ligula. Etiam eget tortor. Vestibulum rutrum, est ut placerat elementum, lectus nisl aliquam velit, tempor aliquam eros nunc nonummy metus. In eros metus, gravida a, gravida sed, lobortis id, turpis. Ut ultrices, ipsum at venenatis fringilla, sem nulla lacinia tellus, eget aliquet turpis mauris non enim. Nam turpis. Suspendisse lacinia. Curabitur ac tortor ut ipsum egestas elementum. Nunc imperdiet gravida mauris.

What? indecision

And when I just tried to view the site on my phone (Motorola Droid), it lasted about 30 seconds before a Walmart ad took over.

Unfortunately, I'm starting to wish we could get the old site back... sad

RedGT
RedGT Dork
11/14/17 9:52 a.m.

Desktop with adblocker = it's all good.

Ian, my process is "click picture icon"  "paste direct url"  "click OK".  Don't touch any other settings unless i am taking the time to resize the pic etc.  it sounds like maybe you are not pasting the actual direct link from flickr.

Ed, thanks.  Hadn't seen that thread as I was limiting clicks to get to a place to post a comment from mobile so I went to the thread I had commented on before.

 

Ian F
Ian F MegaDork
11/14/17 10:54 a.m.
RedGT said:

Desktop with adblocker = it's all good.

Ian, my process is "click picture icon"  "paste direct url"  "click OK".  Don't touch any other settings unless i am taking the time to resize the pic etc.  it sounds like maybe you are not pasting the actual direct link from flickr.

Ed, thanks.  Hadn't seen that thread as I was limiting clicks to get to a place to post a comment from mobile so I went to the thread I had commented on before.

 

I'm not sure what you mean. Are you using Flickr as well? Where are you getting your link from? 

This is the code from the "Share" option: https://flic.kr/p/XBZRXm

and when I paste that into the "photo button" I get this:

nothing...  like literally nothing... I paste the link into the URL field, click OK and nothing happens.

I used to be able to simply paste the "embed" link into the comment field like this:

<a data-flickr-embed="true"  href="https://www.flickr.com/photos/91054758@N02/36506989030/in/dateposted-public/" title="IMG_20170116_080348802_HDR"><img src="https://farm5.staticflickr.com/4341/36506989030_5f859147d0_z.jpg" width="640" height="360" alt="IMG_20170116_080348802_HDR"></a><script async src="//embedr.flickr.com/assets/client-code.js" charset="utf-8"></script>

but now that doesn't work either.

Ed Higginbotham
Ed Higginbotham Associate Editor
11/14/17 11:08 a.m.

In reply to Ian F :

Alright here's the step-by step for posting photos from flikr:

On their website:
1. Go to your Photostream and click on the image you want to show here.
2. Click the curvy arrow in the bottom right of the photo.
3. Select the "share" tab (The farthest tab to the left) and copy that URL that it gives you.
4. Come back to the forum and find where in your post you want to post the picture. Once you're there, hit the "Media Embed" button in the editor (icon with plus sign directly to the left of the smiley face button), paste the URL and hit "OK." You should get something like this:

_DSC8485

On their app:
1. Go to your Camera Roll and select the image you want to show here.
2. Click the curvy arrow in the bottom right of the photo.
3. Select the "Copy URL" option.
4. Come back to the forum and find where in your post you want to post the picture. Once you're there, hit the "Media Embed" button in the editor (icon with plus sign directly to the left of the smiley face button), paste the URL and hit "OK."

Ed Higginbotham
Ed Higginbotham Associate Editor
11/14/17 11:12 a.m.
Dr. Hess said:

Spelll cheeeck is not working again.  Firefox, or is that Firefoxered?

Hm. Still working for me on all browsers. Can you double-check on another browser?

Ian F
Ian F MegaDork
11/14/17 11:42 a.m.

In reply to Ed Higginbotham :

IMG_20170116_080348802_HDR

Thanks Ed. That seems to work.

RevRico
RevRico UltraDork
11/14/17 11:42 a.m.

 so I'm still getting this when trying to paste from mobile and tablet.

Android 7 and 7.1, moto x4, lg g5, Samsung tab 2.

Any work around or anything going on with it or am I the only one who can't paste?

Dusterbd13
Dusterbd13 MegaDork
11/14/17 11:54 a.m.

 

Ed Higginbotham
Ed Higginbotham Associate Editor
11/14/17 11:59 a.m.

In reply to RevRico :

I'll pass that bug on to our web developers. Stand by.

1 ... 24 25 26 27 28
Our Preferred Partners
esJ532vZzxORPUyipx6tJoFREcWtGV2E